Direct contact? Bel: 06 370 104 47

HomeHovenier Bussum

Hovenier Bussum

Zoek je een hovenier in Bussum? Green Design For You is het exclusieve totaalconcept voor het ontwerpen, realiseren en onderhouden van tuinen, daktuinen en interieurbeplanting. Dit hoveniersbedrijf werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Lees hier meer over deze hovenier in Bussum.

Hoveniersbedrijf Bussum voor ontwerp, realisatie en onderhoud

Green Design For You is een hoveniersbedrijf in Bussum, maar werkt ook Naarden, Huizen en Blaricum. Wij ontwerpen en realiseren de mooiste tuinen, maar zijn ook inzetbaar voor het onderhoud aan tuinen. Bij ons draait het om het realiseren van de ultieme woonbeleving en de tuin hoort daarbij. Als hoveniersbedrijf vinden we dat groen een kenmerkende en bepalende factor speelt in uw woongenot.

Kies voor rust in uw buitenruimte

“De kracht van een doordacht ontwerp is de verbinding met uw woonbeleving.” Dat is onze visie als hovenier in Bussum. Wij vinden dat een buitenruimte rust moet brengen. En dat kan alleen als de tuin geheel naar uw eigen stijl is ingericht. Uw wensen bepalen de vormen, elementen en beplanting van de buitenruimte.

Het begint met een gesprek

Om uw tuin helemaal naar wens te kunnen ontwerpen en inrichten, beginnen we als hoveniersbedrijf altijd met een goed gesprek. We brainstormen met u over de mogelijkheden en uw wensen. De resultaten hiervan brengen we samen in een ontwerp, daar ligt als hovenier onze kracht. We maken voor uw tuin een doordacht plan. Wilt u weten hoe wij als hovenier in Bussum u daarbij kunnen helpen? Neem contact op met Green Design For You.

Dit kunt u van ons verwachten

Wij zijn het hoveniersbedrijf in Bussum dat veel aandacht besteedt aan uw persoonlijke wensen. Na de intake en wensenbespreking maken we een persoonlijk tuinontwerp. Dat kunnen we in zowel 2D als in 3D aanleveren, zodat u precies ziet wat u kunt verwachten.

Vervolgens bespreken we de verdere aanpak van het project. Hieronder staat onze werkwijze op een rij gezet:

  • Intake & wensenbespreking ter plaatse
  • Inventarisatie van de ruimte
  • Een passend & persoonlijk ontwerp
  • 2D en/of 3D tuinontwerp
  • Tuinontwerp & plan van aanpak bespreking Inclusief één revisieronde
  • Definitief ontwerp + offerte bespreking van een kloppend geheel

Over Green Design For You

Green Design For You is de hovenier in Bussum met een totaal groenconcept onder één dak. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen, daktuinen en interieurbeplanting voor zowel particulieren als bedrijven.

Eigenaar Frido Miggels vertelt: “Wanneer ik naar een buitenruimte kijk, gaat het direct kriebelen. Ik zie mogelijkheden of bewonder het vakmanschap, de architectuur en natuur. Ik zie vaak mogelijkheden die ik kan toepassen. Als hovenier vind ik elke ruimte, locatie en tuin uniek. Voor mij is het van belang dat onze klanten hun ultieme woonbeleving zullen ervaren, door een samenhang te creëren tussen binnen en buiten. Groen zal daar zeker in bijdragen.”

Neem contact op met ons

Wilt u met deze hovenier in Bussum in contact komen voor uw tuinontwerp, -realisatie of -onderhoud? Neem contact met ons op via het contactformulier.