Direct contact? Bel: 06 370 104 47

HomeOver ons

Over green Design For You

Wat doen wij?

De kern zoeken van de ultieme woonbeleving, dat is waar de kracht ligt van Green Design For You. Het creëren en onderhouden van een buitenruimte, waar een samenhang aan elementen als eenheid worden verbonden met uw woonbeleving. Groen is daarbij een kenmerkende en bijdragende factor.

Een exclusief totaal groenconcept onder 1 dak. Uiteraard ook als individu te gebruiken. Green Design For You ontwerpt, realiseert en onderhoud tuinen, daktuinen en interieurbeplanting voor de particulier en bedrijven.

Wie ben ik?

Wanneer ik naar een buitenruimte kijk, gaat het direct kriebelen. Ik sta er bij stil, zie mogelijkheden of bewonder het vakmanschap, architectuur & natuur. Door stil te staan en te kijken word ik geprikkeld voor het zien van de mogelijkheden die ik kan toepassen in onze projecten. Elke ruimte, elke locatie, elke leef of woonomgeving en elke tuin is uniek. Voor mij is het van belang dat onze klanten hun ultieme woonbeleving zullen ervaren, door een samenhang te creëren tussen binnen en buiten en zal groen daar zeker in bijdragen. Ik kan het niet anders omschrijven dan een passie.

“Frido Miggels – Eigenaar Green Design For You”

Een doelbewust avontuur vanuit een passie

Vanaf jongs af aan ben ik al geïnspireerd door de natuur en bouwen, maar vanaf mijn 12e ben ik in aanraking gekomen met het hoveniers vak. Het begon met het maken een vijver in de voortuin van mijn ouders. Dat smaakte naar meer… Al snel wist ik in korte tijd meerdere tuintjes te onderhouden en op te knappen. Dit deed ik alleen of met vrienden. Met het verdiende geld kocht ik weer gereedschap om zo verder te bouwen aan de tuinen.

Toen ik 14 jaar was wist ik het zeker. Ik word hovenier en ik ga mijn eigen hoveniersbedrijf beginnen. Vanaf dat moment startte mijn doelbewuste avontuur. Na diverse scholingen te hebben afgerond en werkervaring op te hebben gedaan was het moment zo ver. De oprichting van Green Design For You

Contact