Direct contact? Bel: 06 370 104 47

HomeProjectenMarokkaanse tuin, Hilversum

Marokkaanse tuin, Hilversum

De kern

Marrakesh. De favoriete vakantiestad van de gebruiker van deze Marokkaanse tuin in Hilversum. De tuin moest het gevoel van warmte en vakantie krijgen. Mediterrane beplanting, zandkleurige tegels, terracotta gekleurde muren, romantiek, waterornament en verlichting. De tuin mocht het allemaal krijgen.

Een wens in vervulling

De wens voor een Marokkaanse tuin is in vervulling gaan. De kwalitatieve, zandkleurige keramische tegels zorgen voor een egale, maar toch het juiste gevoel in de beleving van Marokko. Daarnaast zijn de muren van terracotta doorslaggevend. Zonder deze kleurensamenstelling valt de beleving moeilijk waar te maken.

Creatief omgaan met de ruimte was een must door de lange smalle tuin. De olijf boom is daarom verhoogd geplaatst in de vorm van een plantenbak van dezelfde tegels als de bestrating. Door creatief te zijn is het water ornament in deze plantenbak een ware eye catcher geworden met de gouden uitlopen.

Missie geslaagd

De tuinverlichting zorgt voor een warme en romantische setting. 's Avonds dineren in deze tuin voelt dan ook echt als vakantie, maar ook het kijken ernaar deed deze mensen al stralen. Daarbij is onze missie dan ook meer dan geslaagd.