Direct contact? Bel: 06 370 104 47

HomeKlantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

22 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 10/10
Jan en Karin Broersma -
10/10
Toegevoegd op 3 mei 2021

De voorgaande positieve reviews kunnen wij uitsluitend beamen.
Sterk in het ontwerp van Frido is dat hij goed het huis, de omgeving en de wensen van de klant inventariseert door ook heel actief te luisteren. vervolgens een verassend ontwerp die aan onze wensen voldoet.
Vervolgens een professionele uitvoering van de gemaakte afspraken.
Jan en Karin

J. Wolters -
10/10
Toegevoegd op 3 mei 2021

Eind maart onze voor- en achtertuin laten aanleggen door Mark en Frido. We zijn erg tevreden met het resultaat! De communicatie/het contact is prettig verlopen en hun professionele blik en werkhouding heeft ervoor gezorgd dat we met veel plezier genieten van de nieuw aangelegde tuin en het terras.

Joël en Irah -
10/10
Toegevoegd op 26 april 2021

In het vroege voorjaar onze achtertuin in Utrecht laten opknappen door de mannen van Green Design For You. Na een kennismaking en onze input heeft Frido voor ons een tuinontwerp gemaakt wat aan onze eisen voldeed. Na deze slagvaardige opstartfase konden de mannen ook snel over tot realisatie. De heren zijn harde werkers en erg prettig in de omgang. Deze bikkels stonden zelfs in de sneeuw te werken in onze tuin. Frido en de mannen zijn prettige mensen in de omgang. Ze werken netjes, hebben oog voor detail en zijn erg sterk in de communicatie.

Stephan Geneugelijk -
10/10
Toegevoegd op 21 april 2021

Wij zijn ongeveer een jaar geleden via Mark bij Green Design terecht gekomen. Wij hadden een nieuw huis gekocht waar een flinke tuin moest worden aangelegd. Frido kwam langs bij ons en we hebben een paar uur gesproken over de wensen, globale indeling (waar welk terras), veranda en wat sfeer impressies. Na een paar weken kwam Frido, helaas digitaal ivm COVID, met een tekening, voorbeelden van een aantal onderdelen van de tuin en een begroting. Wij hebben eigenlijk bijna gelijk ja gezegd en Green Design de vrije hand gegeven. De oplevering van ons huis werd een paar keer uitgesteld maar kort na het krijgen van de sleutel zijn Mark en Frido begonnen.
Het contact was goed, afspraken over wanneer wat werd goed nagekomen en waar nodig werd goede extern expertise aangetrokken. Natuurlijk komen er tijdens zo'n traject onverwachte problemen om de hoek maar deze werden goed in overleg opgelost.
Het eind resultaat is super, mooi en geheel naar wens.
Dus jullie begrijpen dat ik Green Design for you van harte aanbeveel.

Annemarieke de Joode -
10/10
Toegevoegd op 27 maart 2021

Wij hebben zowel onze voor- als achtertuin door Frido laten aanleggen en zijn erg tevreden. Hij denkt goed met je mee, geeft waardevolle adviezen en komt snel met een offerte. Ook houdt hij zich altijd keurig aan zijn afspraken en werkt netjes en snel. En je kunt hem altijd achteraf nog raadplegen voor onderhoudtips. Kortom, wij zouden hem van harte aanbevelen!

Benno Zohlandt - Administratiekantoor Zohlandt VOF
10/10
Toegevoegd op 22 maart 2021

Frido en Mark hebben in de afgelopen 2 jaar onze achtertuin tuin aangelegd. Zij hebben van een bonk Zuiderzee klei een mooie sier- en stadslandbouwtuin aangelegd. Beregeningsinstallatie, 300 m2 grasmat, fruitbomen en bessenstruiken, Frans kastanjehekwerk, boomstammen plaatsen als decoratie, Berkenbomen, borders aanleggen met heesters en ga zo maar door. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Frido en Mark super bedankt!

Mark en Nathalie Bodewes -
10/10
Toegevoegd op 7 maart 2021

Alle lof Frido....een snelle reactie op onze contact aanvraag, luisterend naar wensen en ideeën, meedenkend en adviserend.
Dank jullie wel Frido en Mark.....vakmensen, vriendelijk en hardwerkend.
Het is echt ontzettend fijn om dagelijks te genieten van onze nieuw aangelegde tuin!!

Roy Jongerden - Websteen
10/10
Toegevoegd op 18 december 2020

Wat een topbedrijf; ons hele pand is voorzien van de juiste mix van planten en design accessoires. Mijn medewerkers fleurden direct op en hebben extra motivatie om aan de slag te gaan!

Harry Lassche -
10/10
Toegevoegd op 19 augustus 2020

Net voor de zomer hebben we de herinrichting van onze achtertuin afgerond. Wat hebben we hier de afgelopen weken toch heerlijk kunnen genieten. Met dank aan Frido Miggels van Green Design For You. Een fijn bedrijf om samen een ontwerp mee te maken en uit te werken 🙂.

Miranda Goudswaard -
10/10
Toegevoegd op 30 juli 2020

Frido en Mark, ontzettend bedankt voor onze mooie nieuwe tuin❣️ wat zijn we blij met het werk van deze mannen. Eerst alles leeggehaald en vervolgens weer een hele nieuwe tuin aangelegd. Ontzettend netjes gewerkt, steeds overleg, gaaf beplantingsplan en heel fijn dat er zo goed werd geluisterd en meegedacht. Wij bevelen jullie van harte aan en zien jullie graag terug voor het vervolg in september!