Direct contact? Bel: 06 370 104 47

HomeKlantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

30 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 10/10
Hans Schutte -
10/10
Toegevoegd op 2 december 2022

Frido heeft bij ons super goed werk geleverd, hij is erg transparant in de aanloop naar het definitieve ontwerp en denkt goed mee. Frido en Mark werken erg netjes, wij zijn erg blij met onze nieuwe achtertuin!

Wilco -
10/10
Toegevoegd op 19 augustus 2022

Na het aangeven van onze wensen voor een vlonder op de plaats van het grasveld zijn we door Frido gewezen op de mogelijke tekortkomingen van onze eigen materiaalkeuze. Daarbij werd dan ook meteen een alternatief aangeboden.

Gedurende het offerte traject werd er ook meegedacht over de uitvoering/plaatsing. Als bonus ook nog eens een maand eerder uitvoeren dan origineel gepland!

Naast deze ervaringen is de uitvoering ook zeer plezierig verlopen, erg fijn dat jullie dit project hebben uitgevoerd.

Lars -
10/10
Toegevoegd op 17 mei 2022

Frido is een betrouwbare partner om mee te werken. Vanaf het ontwerp tot aan de realisatie komt Frido zijn afspraken na. Hij heeft heel goed onze wensen in een ontwerp vastgelegd en is tot een creatieve uitvoering gekomen. Zowel Frido als zijn medewerkers zijn enorm harde werkers, netjes en vriendelijk. Duidelijk focus op 1 project en het werk was binnen de genoemde tijdsplanning ook af. Geen gedoe en als er vragen of onzekerheden zijn neemt Frido proactief contact op. Echt een aanrader!!

Anna -
10/10
Toegevoegd op 23 februari 2022

Frido en zijn team hebben verschillende klussen in onze tuin uitgevoerd. Erg tevreden over de kwaliteit van werk en de communicatie.

Rene Konings - Studio Oosterwold
10/10
Toegevoegd op 28 november 2021

Studio Oosterwold heeft het afgelopen jaar een aantal tuinontwerpen door Green Design for you na volle tevredenheid van ons en onze opdrachtgevers laten realiseren! Het contact met Frido is prettig en direct, hij stelt de juiste vragen waardoor je voelt dat hij er goed bovenop zit.

De werkzaamheden worden zeer professioneel door Frido en zijn medewerkers begeleidt en uitgevoerd. Ook voor aanpassingen ter plekke is voldoende aandacht en begrip.

Wij zijn blij met deze zakelijke partner waar we altijd op kunnen rekenen en wij kunnen Green Design for you zeer aanbevelen bij alle groene projecten zowel binnen als buiten!

Myranda Jongeling -
10/10
Toegevoegd op 18 november 2021

Wij hadden ons totaal verkeken op de enorme bak klei die maar geen tuin wilde worden. Dankzij Frido is er nu een prachtige basis waar we mee verder kunnen. Hij had veel kennis van planten en ook van de natuurlijke ontwikkeling van tuin en grond. Frido was steeds goed bereikbaar en reageerde snel, dat verliep zeer soepel. De mannen die het grondwerk en de beplanting hebben gedaan hebben ontzettend hard gewerkt, gaven bruikbare tips en waren overigens ook erg gezellig. En toen er wat tijd over was heeft Björn uit mededogen voor mijn rug de bollen geplant. Wat een verrassing. Superblij met alles.

Melvin van Twillert -
10/10
Toegevoegd op 28 augustus 2021

Frido en Mark hebben samen vlot werk verricht en bij mij zowel de voor als achtertuin aangelegd. Frido was meedenkend en ook achteraf was er nog van alles mogelijk. Achteraf een bak 30cm verplaatsen? Geen probleem.

Ook als je achteraf nog wat nodig hebt, reageerd frido vlot en wordt het goed afgehandeld. Goed werk mannen, ga zo door!

Peter Doornbos -
10/10
Toegevoegd op 20 augustus 2021

Frido en z'n maat hebben top werk geleverd. Er wordt pro-actief meegedacht en de omgang is zeer prettig. Een deel van het werk heb ik zelf gedaan met tips en aanmoedigingen van Frido. Het echte werk heeft Frido natuurlijk uitgevoerd en naar volle tevredenheid. Een aanrader!

Jan en Karin Broersma -
10/10
Toegevoegd op 3 mei 2021

De voorgaande positieve reviews kunnen wij uitsluitend beamen.
Sterk in het ontwerp van Frido is dat hij goed het huis, de omgeving en de wensen van de klant inventariseert door ook heel actief te luisteren. vervolgens een verassend ontwerp die aan onze wensen voldoet.
Vervolgens een professionele uitvoering van de gemaakte afspraken.
Jan en Karin

J. Wolters -
10/10
Toegevoegd op 3 mei 2021

Eind maart onze voor- en achtertuin laten aanleggen door Mark en Frido. We zijn erg tevreden met het resultaat! De communicatie/het contact is prettig verlopen en hun professionele blik en werkhouding heeft ervoor gezorgd dat we met veel plezier genieten van de nieuw aangelegde tuin en het terras.