Direct contact? Bel: 06 370 104 47

HomeKlantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

15 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 10/10
Roy Jongerden - Websteen
10/10
Toegevoegd op 18 december 2020

Wat een topbedrijf; ons hele pand is voorzien van de juiste mix van planten en design accessoires. Mijn medewerkers fleurden direct op en hebben extra motivatie om aan de slag te gaan!

Harry Lassche -
10/10
Toegevoegd op 19 augustus 2020

Net voor de zomer hebben we de herinrichting van onze achtertuin afgerond. Wat hebben we hier de afgelopen weken toch heerlijk kunnen genieten. Met dank aan Frido Miggels van Green Design For You. Een fijn bedrijf om samen een ontwerp mee te maken en uit te werken 🙂.

Miranda Goudswaard -
10/10
Toegevoegd op 30 juli 2020

Frido en Mark, ontzettend bedankt voor onze mooie nieuwe tuin❣️ wat zijn we blij met het werk van deze mannen. Eerst alles leeggehaald en vervolgens weer een hele nieuwe tuin aangelegd. Ontzettend netjes gewerkt, steeds overleg, gaaf beplantingsplan en heel fijn dat er zo goed werd geluisterd en meegedacht. Wij bevelen jullie van harte aan en zien jullie graag terug voor het vervolg in september!

Krista Peeters-Krijnen -
10/10
Toegevoegd op 13 juli 2020

Je hebt:
- een bostuin in Loosdrecht
- 2 eigenwijze personen die hetzelfde willen maar iets anders zeggen
- een klein plan (of toch niet)
Wat dan belangrijk is:
- een hovenier die goed luistert
- die flexibel is
- maar ook duidelijkheid schept
- en gewoon zegt hoe 'we' het gaan doen
- en daarbij hele goede ideeen heeft.
Omdat onze tuin een best project is, doen wij het in etappes. Frido denkt altijd mee en samen komen wij dus tot een geweldig resultaat. En wij vallen echt niet mee, elke keer is het toch weer net wat
anders...maar Frido is altijd geduldig, meedenkend. Werkt keihard (zijn maatje Mark ook trouwens)
Zij hebben dit keer voor een hele goede basis gezorgd met 3 prachtige ronde terrassen en een mooi grindpad in ook weer organische vormen, en met daarbij mooie borders.
Er ligt nu een goede basis om weer verder mee te gaan. Straks komen er mooie bomen en plantjes in. Dus eindelijk wat meer kleur in de tuin. En dan ben ik helemaal blij.
Frido, thanks voor alles, ik kijk nu al weer uit naar het volgende traject, met elkaar een mooi plantenplan maken!
Dus ook Green Design for You laat een kleurrijke vingerafdruk achter maar dan op al het tuinwerk!

Carina Steenland-Veltman -
10/10
Toegevoegd op 23 mei 2020

Fantastische ervaring met de jongens van Green Design For You. In 4 dagen tijd hebben ze onze tuin volledig aangelegd. Van het ontwerp tot en met het leeghalen en opnieuw aanleggen van de tuin denken ze met je mee en leveren ze goed werk

Erik Bijsterbosch -
10/10
Toegevoegd op 7 mei 2020

Wat een fijne samenwerking met Frido en zijn team! Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf daar ook zijn professionele visie op.
Het proces is van begin tot einde heel soepel verlopen. Hij komt al zijn afspraken na en werkt hard.
Het eindresultaat is een plaatje van een tuin!! We genieten nu van een hele fijne plek.
Green Design For You bedankt!!

Joost de Jong -
10/10
Toegevoegd op 29 april 2020

Luistert goed naar de wensen die je hebt, en geeft zeer goed advies. Zelfs tijdens de uitvoering bleef hij in overleg over details. De uitvoering was snel, volgens alle Corona-eisen, en Frido en Mark zijn ontzettend netjes.
Onze tuin was bij het inrichten van ons huis het laatste grote project, en dankzij Frido en Mark is onze zandbak een paradijs!

Jaap Spreij -
10/10
Toegevoegd op 21 april 2020

Goed advies, mooi ontwerp en fantastische uitvoering!
Onze tuin was niet echt mooi en vroeg veel te veel onderhoud. De tuin is nu prachtig en heeft veel minder onderhoud nodig. Ondanks dat alles nog echt flink moet groeien horen we nu al complimenten over de tuin.
Buiten het vakwerk is het ook erg prettig samenwerken. Flexibele en vriendelijke mensen. Alles wordt bovendien netjes achtergelaten.
Al met al een fantastisch bedrijf, met idem medewerkers. Echt een aanrader!!

Pauline Visser -
10/10
Toegevoegd op 20 april 2020

Heel blij met mijn voor en achtertuin. Prima werk geleverd. Ik raad deze hovenier ten zeerste aan!! 😊😊

Ellen Pol-van Baardewijk -
10/10
Toegevoegd op 10 april 2020

Frido heeft mijn tuin helemaal opgeknapt! Netjes en straks precies zoals we wilden. Heel blij mee! Bedankt Mark en Frido💪