Direct contact? Bel: 06 370 104 47

HomeProjectenAanleg luxe dakterras in laren

Aanleg luxe dakterras in laren

Een dakterras voorzien van alle luxe en gemakken. Je vind hem hier in Laren. 

De wens was om een groen en gemakkelijk dakterras te creeren voor de lange termijn. 

Als we kijken naar het materiaalgebruik is er gegaan voor het beste. Een composiet vlonder dient als basis voor het terras. Door de warme uitstraling zorgt hij voor sfeer. Blind bevestigd, duurzaam en voor de lange termijn. 

Om beplanting toe te voegen waren er plantenbakken nodig. Deze zijn van aluminium en op maat gemaakt en gepoedercoat in de kleuren die passen bij de woning. 

Om de dakpannen te bedekken hebben we gekozen voor groenblijvende meerstammige steeneiken als eye catchers. De onderbeplanting bestaat uit lelie gras die in het najaar een diepe paarse kleur weergeeft. De bamboe plantenbak zorgt voor extra privacy. 

In het midden van het terras staat een lange lage plantenbak met 4 stuks elho potten in de beachpeppels. Deze potten zijn bedoeld voor wisselgoed als agapanthus en pinus mugo. In de avond zorgen ze voor een spektakel, omdat deze potten lichtgeven! 

De verlichting is warm opgezet. Alle eye catchers als bomen en bamboe worden geprestenteerd. Het terras word gekaderd door zijn ledstrip en de 4 elho potten spannen de kroon en kunnen worden aangestuurd in diverse kleuren. Dit zorgt voor een waanzinnig beeld! 

Alle plantenbakken zijn voorzien van beregening en zijn netjes weggewerkt.