Direct contact? Bel: 06 370 104 47

HomeTuinontwerp Utrecht

Tuinontwerp Utrecht

Green Design For You is de hovenier voor tuinontwerp in Utrecht. Wij zorgen voor een ontwerp dat helemaal past bij uw wensen en levensstijl. Wij vinden dat het realiseren van een passende, mooie tuin, hoort bij de ultieme woonbeleving. Lees hier meer over deze tuinarchitect in Utrecht.

Voor tuinontwerp, realisatie en onderhoud

Green Design For You is een hovenier in Utrecht, maar werkt ook in Bilthoven, Zeist en loosdrecht. Wij zijn niet alleen inzetbaar voor het ontwerpen van tuinen, maar doen ook de realisatie en het onderhoud. U kunt bij ons terecht voor tuinen, daktuinen en interieurbeplanting. Als tuinarchitect in Utrecht vinden wij dat groen een kenmerkende en bepalende factor is in uw woongenot en daar dragen we graag aan bij.

Een buitenruimte moet rust brengen

Een belangrijke factor in ieder tuinontwerp is de verbinding met de woonbeleving. Door dat op een juiste manier te ontwerpen, brengt uw buitenruimte rust. Daarom ontwerpen wij uw tuin geheel naar uw stijl en met uw wensen als leidraad. Samen met u bepalen we de vormen, elementen en beplanting van de buitenruimte.

Onze werkwijze voor uw tuinontwerp  

Om het ontwerp van uw tuin in Utrecht zo goed mogelijk te kunnen maken, beginnen we altijd met een gesprek. Samen met u brainstormen we over uw wensen en de mogelijkheden van de beschikbare ruimte. De resultaten daarvan komen samen in een ontwerp. Dit is altijd een doordacht plan, waarin uw wensen en behoeften perfect samenkomen.

Wat u van ons kunt verwachten

Bij Green Design For You besteden we veel aandacht aan uw persoonlijke wensen. Dat is erg belangrijk om tot een goed tuinontwerp te komen. Dit ontwerp leveren we bij u aan in 2D of in 3D. Zo weet u precies wat u van het eindresultaat kunt verwachten.

Indien gewenst kunnen we ook de verdere realisatie van het project voor u oppakken. Onze werkwijze ziet er als volgt uit:

  • Intake & wensenbespreking ter plaatse
  • Inventarisatie van de ruimte
  • Een passend & persoonlijk ontwerp
  • 2D en/of 3D tuinontwerp
  • Tuinontwerp & plan van aanpak bespreking inclusief één revisieronde
  • Definitief ontwerp + offerte bespreking van een kloppend geheel

Meer over Green Design For You

Green Design For You is de plek voor tuinontwerp in Utrecht en omstreken. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen, daktuinen en interieurbeplanting voor zowel particulieren als bedrijven.

Bij Green Design For You werken we zorgvuldig, stap voor stap, en met duidelijke communicatie. U kunt dus met een gerust hart toekijken hoe uw tuin een metamorfose ondergaat. Wij weten wat ons te doen staat, maar er is altijd zorgvuldig contact over details.

Wij zijn in staat om het gehele project voor u uithanden te nemen. Dit doen we in eigen beheer of met onze zorgvuldig uitgekozen specialisten. Dankzij een degelijk plan heeft u altijd een aanspreekpunt. Wij staan voor soepele communicatie en kwalitatief hoogwaardige producten.

Contact opnemen voor tuinontwerp Utrecht

Heeft u interesse in het laten ontwerpen van uw tuin? Neem contact op met Green Design For You via het contactformulier. We gaan graag met u in gesprek voor een tuinontwerp dat helemaal past bij u en uw persoonlijke wensen.