Direct contact? Bel: 06 370 104 47

HomeProjectenTuinaanleg Zeewolde, Modern en strakke tuin

Tuinaanleg Zeewolde, Modern en strakke tuin

Van een tuinontwerp naar realiteit.

Deze tuin moest rust uitstralen, hotel chique ogen, kijk lijnen bevatten en ruimtelijk ogen. De tuin is voorzien van alle gemakken. Denk aan een overkapping, aluminium pergola, beregening, verlichting, grote bomen, watertafels en nog veel meer. 

Visie :

De tuin is ruimtelijk opgezet. Door de borders en grote elementen naar de zijkanten te duwen creer je daarmee die ruimte. Maar als we je verder nemen zie je dat de rust vooral word gemaakt door eenvoud. Grote tegels 100 bij 100 centimeter. Zelfs de beplanting verstaat zijn eenvoud. 3 a 4 tinten groen spelen de hoofdrol. Afgewisseld door prachtige siergrassen, lavendel en pluimhortensia's. Door alle vakken met één plantensoort te bedekken houd je rust, ruimte en gemak. 

De zichtlijnen en zichtpunten zijn te vinden in eindpunten als potten, watertafels, bomen of een terras. S'avonds veranderd deze tuin in een waar paradijs door zijn verlichting en licht gevende watertafel. Door de kleuren eenvoudig te houden in zowel beplanting als materiaal creerde we de beoogde wensen. 

Meer weten over deze tuin? 

Ja ik wil meer weten

Bekijk de overkapping van deze tuin op onderstaande link

Overkapping Zeewolde