Direct contact? Bel: 0637010447

Home > Tuinontwerp

Tuinontwerp

Hoveniersbedrijf green design for you tuinontwerpEen ontwerp gebaseerd op jou woonstijl 

Rust in de tuin, naar uw woonstijl en woning. Dit klinkt voor ons als muziek in de oren. Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook bij een tuinontwerp. Wij streven er altijd naar om u onbewust en bewust, rust te laten ervaren in uw eigen tuin. Daarnaast zien wij het als een pre om de tuin te zien als een verlengstuk van uw woning. Ons doel is dan ook om stapsgewijs uw wensen, woonstijl en omgeving in kaart brengen om zo een passend mogelijk ontwerp voor u te creëren en wellicht te realiseren.

Hoe nu verder?

Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht gaan wij dit vormgeven en zal worden uitgebeeld in een schetsontwerp. Na eventuele aanpassingen en bij goedkeuring van dit schetsontwerp zal u een definitief ontwerp worden aangeboden. U zult bij de presentatie van dit ontwerp een voorstel meekrijgen voor de tuinaanleg.

Het kostenplaatje:

Mocht u akkoord gaan met ons voorstel dan heeft u als voordeel dat de ontwerpkosten komen te vervallen. Het kan voorkomen dat u niet akkoord gaat met het voorstel. Bij ons eerste gesprek wordt duidelijk welke kosten er aan uw tuinontwerp zijn verbonden, deze kosten hangen af van de grootte van de tuin.

Wilt u een voorstel of heeft u vragen ? Wij helpen u graag verder !

Neem contact op