Direct contact? Bel: 06 370 104 47

HomeProjectenTuinaanleg Baarn Mediterrane met pergola, bergi...

Tuinaanleg Baarn Mediterrane met pergola, berging en vlonder

Tuinaanleg Baarn

Mediterrane tuin, moderne tuin, pergola, schuur, vlonder, keramische tegels

Deze tuin was toe aan vernieuwing. Volledig betegeld met oude grindtegels. De behoefte naar meer kindvriendelijke tuin, meer groen, meer opbergruimte en materialen voor de lange termijn was groot. We hebben een ontwerp gemaakt waarbij deze elementen samen komen

We hebben een douglasberging in ral kleur gespoten geplaats. Aan deze berging hebben we een pergola ook in de zelfde kleuren gemaakt, waardoor het ophangen van een schommel of hangmat mogelijk was. We hebben gezorgd voor afwisseling in materialen, zoals klinkers, keramische tegels, stapstenen van keramiek en hardhouten vlonders. Hierdoor blijft de tuin speels en afwisselend. 

Samen met de afwisseling in materialen maakt de beplanting de sfeer van deze tuin. We hebben gekozen voor grote mediterrane beplanting, die zich goed zullen gedijen in deze tuin op het zuiden. Tegen de pergola is er gekozen voor klimbeplanting om het aanzicht tegen het hout wat te verzachten en hierdoor kleur in de tuin te brengen. 

Door de hoeveelheid aan materialen en een zeer krappe steeg is er gekozen om de materialen over het huis heen te hijsen met een hijskraan.