Direct contact? Bel: 0637010447

Home > Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf green design for you tuinonderhoudElke tuin heeft recht op onderhoud:

Elke tuin heeft recht op aandacht. Elke tuin heeft onderhoud nodig om tot zijn recht te blijven komen en kwaliteit te waarborgen. Wij zien een tuin als een investering. Onderhoudt u uw investering niet, dan krijgt u achterstallig onderhoud. Uw tuin is wellicht het visitekaartje van uw bedrijf, woning of uzelf.

 

Bij ons kunt u terecht voor het onderhoud dat uw tuin nodig heeft. Voor zowel particulieren als bedrijven. Net als bij onze overige diensten bieden wij ook hier een A tot Z aanpak.

 

Echte aanpakkers voor alle gewenste werkzaamheden:

  • Onkruidbeheersing en onkruidbestrijding
  • Gazon verzorging als grasmaaien, bemesting, graskanten, verticuteren
  • Snoeien van hagen, vormheesters, heesters, vaste planten en bomen
  • Bladruimen
  • Seizoensbeurten 
  • Bestrijding of beheersing van groene aanslag op terrasen.
  • Controleren van de tuin na stormen en stormschades

Hoe wij samen te werk gaan:

Bij ons is het mogelijk om wekelijks, maandelijks, per kwartaal of seizoensgebonden werkzaamheden in te plannen. Hierbij bieden wij dan ook verschillende pakketten aan op maat van uw wensen die in ons gesprek naar voren komen. De werkzaamheden kunnen eenmalig, frequent, op oproepbasis of in een contractvorm worden vastgelegd.

Wilt u ons vast in de planning hebben staan? Dan is het mogelijk om bij ons een onderhoudscontract op te stellen waarbij u en wij precies weten waar we aan toe zijn. U krijgt een jaaroverzicht met hierbij vermeld: wanneer, welke werkzaamheden en hoeveel uur wij die dag en per jaar aanwezig zullen zijn.

Wilt u een voorstel of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Neem contact op